Specialist in delicatessen! Brauer Food is sinds 1934 importeur van een uitgebreid assortiment delicatessen. Wij zijn en blijven altijd op zoek naar mooie, verrassende, unieke en onderscheidende producten.

De smaak, de gebruikte ingrediënten en de uitstraling maken onze producten tot iets bijzonders en kwalitatief hoogwaardig. Van shortbread om van te watertanden tot grote olijven met een stevige bite. Van frisse marmelade uit Schotland tot het beste marsepein uit Lübeck, Duitsland. Delicatessen met een verhaal en altijd van een uitstekende kwaliteit.

Als familiebedrijf werken we graag samen met andere familiebedrijven. Met veel van onze leveranciers uit Engeland, Schotland, Frankrijk en Duitsland hebben wij al vele jaren een prettige samenwerking. De merken in ons assortiment vertegenwoordigen we op exclusieve basis. En daarmee leveren we producten waarmee je jouw klanten keer op keer aangenaam kunt verrassen!

Wil je graag meer informatie ontvangen over ons, onze producten of heb je andere vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Hartelijke groet,
Het team van Brauer Food