Showing all 18 results

In 1806 kocht Johann Georg Niederegger, een bakkerij.
Dit was het begin van het bedrijf Niederegger, dat in
inmiddels ruim 200 jaar is uitgegroeid tot een
wereldmerk. In de vestigingsplaats Lübeck kan je niet om de
aanwezigheid van het marsepeinmerk meer heen, met
ondermeer diverse winkels en een heus
Niederegger café.
Het geheim van het aloude recept van het Niederegger
marsepein is te vinden in de nauwe verhouding van de
allerbeste amandelen, suiker en een met rozenwater te
vergelijken toevoeging.
Nog steeds wordt deze samenstelling strikt genomen. De
ingrediënten worden persoonlijk ingekocht in onder meer
Spanje en Italië.
Hoe minder suiker, hoe beter de kwaliteit. De kwaliteit van
Niederegger is zo beroemd doordat er geen extra suiker aan
het marsepein wordt toegevoegd. Hierdoor komt de
amandelsmaak goed tot zijn recht en smaakt de marsepein
zoals marsepein hoort te smaken!