Hollandaisesaus glas 125g
Zachte Hollandaisesaus van boter, eigeel en citroensap. Koud of warm te serveren. 30 seconden in magnetron of au-bain-marie verwarmen.
Water, boter (32,5%) (MELK), witte wijnazijn, EIERDOOIER (6,2%), zout, roompoeder (MELK), MOSTERDZAAD, maïszetmeel, geconcentreerd citroensap, alcoholazijn, verdikkingsmiddel: xanthaangom, kurkuma-extract.
Zachte Hollandaisesaus van boter, eigeel en citroensap. Koud of warm te serveren. 30 seconden in magnetron of au-bain-marie verwarmen.
Biologisch | Nee |
---|---|
Voedingswaarde | Per 100g: Energie 1209kJ/293kcal; Vet 30,0g waarvan verzadigde vetzuren 19,0g; Koolhydraten 2,9g waarvan suikers 1,1g; Eiwit 2,0g; Zout 2,8g. |
Biologisch | Nee |
Glutenvrij | Nee |
Kosher | Nee |
Herkomst | F |
EAN | 3258831001186 |
Eenheid | 12 |
Toepassing | Traditioneel bij asperges maar ook bij Eggs Benedict, vis en schelpdieren en vleesgerechten. |
Ingredienten | Water, boter (32,5%) (MELK), witte wijnazijn, EIERDOOIER (6,2%), zout, roompoeder (MELK), MOSTERDZAAD, maïszetmeel, geconcentreerd citroensap, alcoholazijn, verdikkingsmiddel: xanthaangom, kurkuma-extract. |
---|---|
VOEDINGSWAARDE | Per 100g: Energie 1209kJ/293kcal; Vet 30,0g waarvan verzadigde vetzuren 19,0g; Koolhydraten 2,9g waarvan suikers 1,1g; Eiwit 2,0g; Zout 2,8g. |